Mer information

VÄLKOMMEN TILL STUDENTFABRIKEN AB

Det sägs att man behöver lägga ner 10.000 timmar för att kunna bli proffs inom sitt område. Den milstolpen passerade vi 2010 och har sedan starten 2005 aldrig slutat utmana oss själva för att hela tiden kunna erbjuda marknadens bästa tjänst. Studenten är ett viktigt ögonblick i livet som också kräver mycket planering för att få den bästa upplevelsen.Vi vet vilka ingredienser som krävs för att ni ska kunna maximera er student, så slipper du och klassen chansa! Vill ni sätta eran prägel på studenten utan att behöva göra grovjobbet? Vill ni ha en säker och huvudvärks fri student med marknadens bästa villkor? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss för ett första möte.

Vänliga hälsningar, StudentFabriken

Informationsmöte

När ni börjat planera er student så är det bästa att kontakta oss så snart som möjligt. Det gör ni enklast genom att ringa oss på 08-673 22 20 eller skicka en intresseanmälan på vår hemsida genom att klicka på ”Boka möte”. Vi brukar alltid föreslå ett första fysiskt möte på vårt kontor (Sturegatan 48, Östermalm). Då kan vi på ett enklare sätt visa hur våra tjänster fungerar samt besvara eventuella frågor. Ni kommer även skapa er en bättre uppfattning om vår verksamhet.

Visning & Bokning

När ni har hittat den lokal som passar klassen bäst så kommer ni att få ett utkast på ett avtal för den valda lokalen. Personen som undertecknar avtalet måste vara minst 18 år fyllda. Vi rekommenderar er att läsa igenom villkoren i avtalet tillsammans med en förälder eller lärare. För allas trygghet får ni också ett solidaritets avtal, även kallat ”klassavtal”, detta gör att alla i klassens solidariskt delar på ansvaret i avtalet. Avtalen skickas ut digitalt och signeras med BankID.

Genomförande

Då var den stora dagen kommen! Ni har möjlighet att komma tidigare till lokalen samma dag för att dekorera, fixa bordsplacering m.m. Ni kommer att ha en ansvarig person på plats från vår sida under hela kvällen som en extra trygghet och om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar som ni behöver hjälp med. Middagen startar kl. 19:00 och vi brukar rekommendera att ni är på plats senast 18:00 för att hinna med era förberedelser innan studentskivans start.

utvärdering

När er studentskiva är genomförd kommer vi att skicka ut ett frågeformulär till er. Ni kommer då få utvärdera och besvara några frågor om hur eran resa och upplevelse som kund varit hos oss från början till slut. Utvärderingen är värdefull för oss i vår strävan att hela tiden utvecklas och lära oss. Vi använder sedan eran utvärdering som diskussionsunderlag när vi i slutet av studentåret sätter oss ner tillsammans med våra lokaler och leverantörer.

FAQ

Innan bokning

När ni bestämt er för att fira er Student så kontaktar ni oss för att boka ett personligt informationsmöte. Det gör ni enklast genom att ringa oss på 08-673 22 20 eller göra en intresseanmälan på vår hemsida genom att klicka på ”Boka möte”. Mötet är kostnadsfritt och förutsättningslöst så man behöver inte ha bestämt sig för något, tvärtom! 
 
På mötet får ni en presentation av vårt lokalutbud samt möjlighet att ställa eventuella frågor eller funderingar.

En av de vanligaste frågorna. Kostnaden varierar beroende på lokalval. Bokar man en stor lokal har man normalt högre kostnader och vise versa. Den största delen av kostnaden för en studentskiva omfattas av middag & festbiljetter. Dessa biljetter säljer man till familj och vänner och på så sätt täcker man majoriteten av kostnaderna.

Det stämmer. I alla våra avtal så ingår det en skadegaranti i bokningskostnaden på 6.000 kr som täcker eventuella skador på lokalen och dess inventarier.

Alla våra lokaler har olika biljettkrav på både mat och festbiljetter. Mer information om vad en specifik lokal har för biljettkrav hittar ni under fliken ”Studentskiva”.
 

Middagsbiljetterna är inga fysiska biljetter utan en lista och den får ni på ert första upptaktsmöte med oss. Vill ni ha tillgång till listan tidigare kan ni kontakta oss. Festbiljetterna får ni vid samma tillfälle om inget annat är överenskommet. 

 

FAQ

Middagen

Middagen börjar alltid 19.00 och slutar ca. 21.30-22.00.

Det går jättebra att dekorera i lokalen så länge det man har med sig inte skadar lokalen interiört. 

Det ingår en 3 rätters meny och 2 st. dryck i form av 1 välkomst dryck och 1 öl, cider eller vin.
Det ingår alltid en festbiljett för alla dem som köpt en middagsbiljett. Alla som är på middagen behöver med andra ord inte köpa någon festbiljett för att stanna kvar på festen från 22:00. 

Personer under 18 år får vara med på middagen, detta ska föranmälas i middagslistan. Personer under 18år får inte vistas i lokalen när festen börjar vid 22:00. Detta har att göra med lokalens utskänkningstillstånd.

 

FAQ

Eftersläpp

Detta varierar beroende på lokal. Ca. 40-60 kr.

Festen börjar kl. 22.00.

I festbiljetten ingår entré till studentskivan som är mellan 22:00-02:00.

Alla våra lokaler har öppet mellan 22:00- 02.00

FAQ

Studentflak

Absolut, ni hittar mer information under menyn ”Studentflak”. Vi jobbar med Sveriges största studentflaksleverantör som varje år genomför ca 500st körningar.

 

Studentflaket totala hyrestid brukar uppgå till 5 timmar men då är det inräknat att den ska i iordningställas, invänta ert utspring på skolan samt iordningställas efter åkningen. Det normala är att ens effektiva körtid på studentflaket dvs. själva studentfirandet pågår i ca 1-1,5 timme

 

Det gör ni när studentflaket kommer till skolan innan ert utspring.

 

Det stämmer. Alla studentflak måste ha en så kallad ”flakvärd” som måste vara minst 25 år. Denna ska ha kontakt med chauffören under hela färden.

 

Självklart! Vi erbjuder kompletta studentflak. Ni väljer själva storlek på studentflak, ljudpaket, dryckespaket och om ni vill ha lakan/sprayfärg genom oss.

 

Vi har varje år möte med polis och myndigheter för att planera ett säkert studentflaks firande. Alla våra flak besiktas innan dem åker ut till skolorna. Det finns en rad parametrar som måste uppfyllas för att studentflaket ska godkännas. Mer om detta kan du läsa på Transport styrelsens hemsida ”regler för karnevalståg”.

 

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så hör en av våra medarbetare av sig inom kort.
Du kan även ringa oss på 08 – 673 22 20.

Boka studentskiva