MER INFORMATION

VÄLKOMMEN TILL STUDENTFABRIKEN AB

I rollen som studentmäklare hjälper vi er på vägen mot en av de största dagarna i livet, studenten! Alla klasser är unika, därför skräddarsyr vi en lösning som matchar era behov och förväntningar. När man planerar sin studentskiva är det många idéer, tankar och känslor som spelar in och där vill vi på ett professionellt sätt erbjuda er inspiration och vägledning. Att anlita oss på StudentFabriken ger er ett tryggt, ansvarsfullt och framförallt ett lyckat studentfirande.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt första möte.

Vänliga hälsningar StudentFabriken

HUR GÅR EN BOKNING TILL?

1. INFORMATIONSMÖTE

När ni har bestämt er för att arrangera en Studentskiva kontaktar ni oss för att boka tid för ett personligt informationsmöte. Det gör ni enklast genom att ringa oss på 08-673 22 20 eller skicka en intresseanmälan på vår hemsida.

Under informationsmötet får ni veta vilka alternativ som passar er bäst samt vad som krävs för att få en lyckad skiva.

2. VISNING & BOKNING

När ni hittat er drömlokal är det äntligen dags att boka. Personen som undertecknar avtalet måste vara minst 18 år fyllda. Vi rekommenderar er att läsa igenom villkoren i avtalet tillsammans med en förälder eller lärare.

För allas trygghet får ni också ett solidaritetsavtal, även kallat klassavtal. Detta gör att ni fördelar ansvaret sinsemellan i klassen.

3. GENOMFÖRANDE

Då var dagen med stort D här! Ni har möjlighet att komma till festlokalen tidigare för att dekorera, fixa bordsplacering och förbereda bildspel m.m. Självklart finns vi med under kvällen som en extra trygghet och för att se till att era drömmar förverkligas.

4. UTVÄRDERING

När er studentskiva är genomförd träffas vi igen för att göra en utvärdering av studentfesten. Utvärderingen är ett viktigt steg för oss i vår strävan att hela tiden utvecklas som studentmäklare. Dessutom ett utmärkt tillfälle för oss att tacka för ett bra samarbete och önska er lycka till i framtiden!

INNAN BOKNING

- HUR BOKAR JAG EN SKIVA? -

När ni bestämt er för att arrangera en Studentskiva kontaktar ni oss för att boka ett personligt informationsmöte. Det gör ni enklast genom att ringa oss på 08-673 22 20 eller göra en intresseanmälan på vår hemsida.

- NÄR BOKAR MAN EN SKIVA? -

Det bästa är att boka så tidigt som möjligt för fler valmöjligheter och tillgänglighet. När klassen är överens är ni redo att boka er studentfest.

- Vad kostar en skiva? -

Självklart en av de vanligaste frågorna vi får! Då ni kommer arbeta in kostnaden genom att sälja biljetter i form av middag & eftersläpp varierar det beroende på lokalval. På mindre lokaler säljer man färre biljetter vilket gör att totalkostnaden blir lägre. På större lokaler är bemanningen högre vilket innebär att man därför säljer fler biljetter. 

- Kan föräldrar komma i kontakt med Studentfabriken om det behövs? -

Självklart! Vi är väl medvetna om att samtliga föräldrar vill vara välinformerade och tar gärna emot frågor gällande regler, avtal etc. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

- Finns det försäkringar om något i lokalen skulle gå sönder? -

Ja, bokningskostnaden på 5.000 kr innefattar även en skadegaranti som täcker eventuella skador på lokalen och dess inventarier.

- Kan man boka studentflak via er? -

Absolut, ni hittar mer information under menyn ”Studentflak”.  Kom ihåg att ni får ta del av en mängdrabatt vid bokning av både skiva och flak.

EFTER BOKNING

- Hur väljer vi DJ? Klassen önskar en massa låtar med olika stilar -

Det enklaste du och din klass gör är att ni skapar en Spotify-lista där ni ber era klasskamrater lägga in de låtar som ni vill ha med. Länken på listan mailar ni sedan till oss och vi ser till att DJ:n mixar ihop låtarna från er önskelista!

- Jag har tappat bort mitt kontrakt, kan ni skicka en kopia? -

Vårt avtal med dig finns inskannat och arkiverat i vår databas så vid borttappat avtal är det bara att ringa eller maila in till oss så skickar vi ett nytt exemplar till dig.

- HUR MÅNGA BILJETTER BEHÖVER MAN SÄLJA?

Varje lokal har ett specifikt minimikrav på biljetter som ska säljas. Antalet biljetter per person varierar därför beroende på lokalval samt antalet studenter som är med på studentskivan. Kontakta oss så hjälper vi er med denna fråga.

- NÄR FÅR MAN MIDDAGSBILJETTER? -

Middagslistan får ni under ett upptaktsmöte. Vill ni ha tillgång till listan tidigare kan ni kontakta oss, vi delar den till er via Google drive. 

- NÄR FÅR MAN EFTERSLÄPPSBILJETTERNA? -

Efter sommaren kommer vi att kontakta er. Vi bokar in ett möte på vårt kontor för utlämning av era eftersläppsbiljetter.

MIDDAGEN

- NÄR BÖRJAR MIDDAGEN? -

Middagen börjar alltid 19.00 och slutar ca. 21.30-22.00.

- Får man dekorera i lokalen? -

Det går jättebra att dekorera i lokalen så länge rekvisitan man har med sig inte skadar lokalen. 

- Behöver vi själva ställa i ordning bord etc. inför studentskivan? -

Nej, ni jobbar enbart med att sälja biljetter fram till studentskivan, under skivan är det personalen på plats som sköter allt åt er.
Ni kommer aldrig behöva plocka fram alt. plocka bort/städa något.

- Får man ha en egen bordsplacering? -

Självklart får ni det! Ni har tillgång till lokalen 1 timme innan middagen börjar.

- Vad kostar middagsbiljetten? -

Priset på middagsbiljetterna kan variera mellan 395- 450kr beroende på lokalval och menyval.

- Vad ingår i middagsbiljetten? -

Det ingår en 3 rätters meny och 2 st. dryck i form utav 1 fördrink och 1 öl, cider eller vin.
Det ingår alltid en eftersläppsbiljett i middagsbiljetten, det betyder att ni som kommer på middagen inte behöver köpa någon festbiljett för att stanna kvar efter 22:00. 

- Hur gör man om någon på middagen är under 18 år? -

Om en person på middagen är under 18 år så måste detta markeras i middagslistan och personen måste även lämna lokalen innan eftersläppet börjar.

- Hur hanterar vi allergier och specialkost?

Detta går självklart att ordna utan extra kostnad. Ni anger alla allergier i middagslistan som vi sedan vidarebefordrar till restaurangen. Självklart har vi goda vegetariska och veganska alternativ till de som önskar. 

- Vad kan man hitta på för roliga aktiviteter under studentmiddagen? -

Många skratt är nyckeln till en bra studentskiva. Vi har självklart ”svart bälte” i tips på underhållning/aktiviteter under middagen. De mest populära är att dela ut ”uppdrag” som alla ska uppfylla under middagen, ni kanske har ett bildspel som ni vill rulla på en projektor? Annars är klassnomineringar ett stående inslag på våra skivor sedan 10 år tillbaka!

EFTERSLÄPP

- VAD KOSTAR GARDEROB? -

Detta varierar beroende på lokal. Ca. 30-40 kr.

- NÄR BÖRJAR EFTERSLÄPPET? -

Eftersläppet börjar kl. 22.00.

- VAD INGÅR I EFTERSLÄPPET? -

I eftersläppsbiljetten ingår entré till studentskivan.

- VAD KOSTAR EFTERSLÄPPET? -

En eftersläppsbiljett kostar alltid 150kr. Vill man köpa sin biljett i dörren kostar den 170kr.

- NÄR STÄNGER DEN? -

Alla våra lokaler har öppet till kl. 03.00.

KONTAKTA OSS

Fyll i dina uppgifter så hör en av våra medarbetare av sig inom kort.

Du kan även ringa oss på 08 - 673 22 20.

* Obligatoriska fält.

TOP